English

This Domain is registered by Keminet ltd according to Rules and Regulations for Domain Name registration .com.al, .org.al, .gov.al, .edu.al, .mil.al and .net.al Approved by Albanian Telecommunication Regulatory Entity (TRE) No. 437 on 21.02..2008.


Do not hesitate to contact us on
Phone: (+355) (4) 22 70 980
Fax: (+355) (4) 22 56 588
Email: office@keminet.net
Official Website: www.keminet.al

 

Albanian
Ky Domain ėshtė regjistruar nga Keminet shpk nė bazė  tė Rregullores sė Administrimit tė Emrave tė Domaineve nen .al dhe nen domainet .com.al, .org.al, .gov.al, .edu.al, .mil.al dhe .net.al e miratuar me Vendimin e Kėshillit Drejtues tė ERT Nr. 437 datė 21.02.2008.

Mos hezitoni tė na kontaktoni
Tel: (+355) (4) 22 70 980
Fax: (+355) (4) 22 56 588
Email: office@keminet.net
Web Site Zyrtar: www.keminet.al